Aktuellt

Vi har möjlighet att tillsammans med Vasa Svenska Synskadade ta del av Oravais Teaters föreställning "Lumpänglarnas väg", som är en fortsättning på pjäsen "Lumpänglarna", tisdagen 18.7 kl 19 i Kimo. Pjäsen syntolkas. Biljettpris med grupprabatt är 18,- €. Mera info om transport i samband med anmälning, som görs till Ann-Sofie Grankulla, tel 050-3795658 senast 29.6.

NÖSS ordnar i samarbete med Ingves & Svanbäcks resebyrå en studie- och rekreationsresa till den vackra, lugna och trivsamma Medelhavsön Malta, som är belägen söder om Italien. Malta är en ö med 6 000-årig historia och minnesmärken från förhistorisk tid. Ön har bebotts av fenicier och kartager, och tillhört både det romerska och det grek-turkiska riket. Även araberna har besatt ön, men sedan början av 1100-talet har olika europeiska stater behärskat Malta.

Vi planerar att ordna en kurs i användning av smarttelefoner under vårvintern på Fyren. Om du är intresserad ska du anmäla dig till Ann-Sofie, tel 050-3795 658.

Mimosel gruppen träffas varannan onsdag (jämna veckor) kl 13 - 15 på Fyren med Ann-Mari Ekstrand. Vi håller nu sommarpaus t o m onsdagen 6.9.

Språkkurserna i engelska och spanska har sommarpaus, kurserna startar igen till hösten. 

Bowling gruppen tränar på måndagar kl 12.30 på Idrottsgården i Jakobstad.

Handarbetsgruppen ”Rätstickorna” träffas varannan måndag kl 12 – 14 (udda veckor) på Fyren. Höstterminens inleds 9.10.2017. Agneta Cederberg hälsar alla rätstickor välkomna.