Aktiviteter under våren och sommaren

Det blir teater för medlemmarna i sommar. Söndagen den 8 juli finns platser reserverade för oss till sommarens satsning West Side Story på Raseborgs sommateater. Vi får sällskap av teaterintresserade från Öst- och Mellannyland. Bussen från öster kan plocka upp folk från Sjuneå, Ingå och Karis till Ekenäs, där alla intar en lunch på Lyan. Efter det fortsätter bussen till teatern. Om du vill vara medså kan du boka en plats hos Börje Broberg på telefon 044 5410 679. Då får du mera information om tidtabellen för dagen.

Sedan, söndagen den 5 augusti bär det av till Qvidja slott i Pargas för en heldag med mat och musik. Föreningarna i söder samlas då igen för att höra en konsert vid slottet. Det blir nykomponerad musik till text av bl.a. Claes Andersson, med Essi Luttinen, sopran och Sören Lillkung, baryton. Före konserten besöker vi Tammiluoto vingård för att dät äte an lunch och bekanta oss med gårdens specialiteter. En buss startar i Ingå och lör rutten Karis, Ekenäs, Kimito, Åbo och sedn en guidad resa till Pargas. Mera information kommer senare..

 

 

 

 

 

Artiklar

Folkhälsans kurs för vildmarksguider ordnar en friluftsdag vid Kvarnträsk i Tenala måndagen den 7 maj med början klockan 10.00. De blivande vildmarksguiderna planerar programmet för oss och kommer att fungera som ledsagare till den som så önskar. Måltiden avnjuter vi ute i naturen, där den troligen tillreds över öppen eld. Kvarnträsk är ypperligt för skogsvandringar eller för att bara sitta och njuta av frisk luft och vindens sus i träden.