Medlemsträffar

MÅNADSTRÄFF 10 maj 2021.

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar så tänk på att hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Välkommen med! Men kom ihåg att anmäla dig - då är det lätt att snabbt få ut information om något ändrar.

I maj satsar vi på att kunna träffas igen på bland annat månadsträffen den 10 maj klockan 14 på Ankaret. Om möjligt så bjuder vi in Vätteroos gård som bjuder på smakprov av ostar och annant!

Aktuellt

Trivselkaffe. Om pandemiläget gör det möjligt träffas vi några stycken under avslappnade former och diskuterar aktuella ämnen. Välkommen med! Vill du inte träffas fysiskt så testar vi om du kan vara med via telefon eller dator.

Projektet Åländska talböcker är ett femårigt projekt som startade 2019. Katarina Gäddnäs bok "Allt liv är ett" om Valdemar Nyman är klar och borde snart dyka upp på hyllan i Mariehamns Stadsbibliotek.

Ankaret har om det är möjligt p.g.a coronaläget öppet enligt överenskommelse. Vi hoppas vi kan återuppta verksamheten i april med delvis anpassade rutiner – hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Anmäl dig alltid - då är det lätt att snabbt få ut info om något ändrar. Välkommen med! Vill du göra något annat så kom gärna med önskemål om vad vi kan hitta på. Har ni frågor om aktiviteterna eller idéer ring kansliet på telefonnummer 0457 343 8950.