Medlemsträffar

MÅNADSTRÄFF 7 juni 2021.

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar så tänk på att hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Välkommen med! Men kom ihåg att anmäla dig - då är det lätt att snabbt få ut information om något ändrar.

I och med att det varit svårt att hålla någon aktivitet senaste månaderna på grund av Corona restriktioner så håller vi en månadsträff även i juni. Vi träffas som vanligt andra måndagen i månaden klockan 14 på Ankaret. I juni innebär det att vi ses måndagen den 7 juni klockan 14. Kom gärna med förslag på program!

Aktuellt

Projektet Åländska talböcker är ett femårigt projekt som startade 2019. Katarina Gäddnäs bok "Allt liv är ett" om Valdemar Nyman är klar och borde snart dyka upp på hyllan i Mariehamns Stadsbibliotek.

Ankaret har om det är möjligt p.g.a coronaläget öppet enligt överenskommelse. Vi hoppas vi kan återuppta verksamheten i april med delvis anpassade rutiner – hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Anmäl dig alltid - då är det lätt att snabbt få ut info om något ändrar. Välkommen med! Vill du göra något annat så kom gärna med önskemål om vad vi kan hitta på. Har ni frågor om aktiviteterna eller idéer ring kansliet på telefonnummer 0457 343 8950.