På kommande

Här kan du läsa lite om vad vi har för planer framöver: Punktskriftskurser, trivselkaffe, fotvård, gympa m.m. Kom gärna med förslag till kansliet.

UNDER PLANERING

Punktskrift:

1. Grundkurs i punktskrift för synskadade planeras våren 2021:

  • Avsnitt 1, maj
  • Avsnitt 2, augusti- september  
  • Avsnitt 3, oktober 

2. Punktskriftskurs för seende: oktober 

Trivselkaffe:

Under hösten planerar kansliet att börja hålla trivselkaffe på tisdag kvällar. På kvällarna finns kaffe och kaka. Möjlighet att testa på talböcker och datorn. Det finns alltid nån på plats att prata med eller kanske spela kort med punktskrift. Vad vi hittar på bestämmer ni som kommer! 

Fotvård:

Styrelsen har inlett arbetet med att anlita en fotvårdare som kommer till Ankaret och tar hand om dina fötter. Mer info senare.

Gympa:

Diskussioner kring gemensam gymap finns. Kanske till och med att försöka få till den så att du kan vara med hemifrån.

Aktuellt

Trivselkaffe. Vi träffas några stycken under avslappnade former och diskuterar aktuella ämnen. Välkommen med! Vill du inte träffas fysiskt så testar vi om du kan vara med via telefon eller dator.

Projektet Åländska talböcker har varit pausat under våren och sommaren men kommer att tas upp igen under hösten 2020. 

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar men under hösten startar föreningen upp sina verksamhet med delvis anpassade rutiner – hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Anmäl dig allitd - då är det lätt att snabbt få ut info om nåt ändrar. Välkommen med! Vill du göra något annat så kom gärna med önskemål om vad vi kan hitta på. Har ni frågor om aktiviteterna eller idéer ring kansliet på telefonnummer 0457 343 8950.

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar så tänk på att hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Välkommen med! Men kom ihåg att anmäla dig - då är det lätt att snabbt få ut information om något ändrar.