Trivselkaffe 27 januari 2021 kl 14.00

Trivselkaffe. Vi träffas några stycken under avslappnade former och diskuterar aktuella ämnen. Välkommen med! Vill du inte träffas fysiskt så testar vi om du kan vara med via telefon eller dator.

Trots rådande omstädigheter tror vi att det är vikgit att umgås med andra. För att kunna träffas och prata utan att utsätta oss för stor smittorisk träffas vi i små grupper. Kom ihåg att anmäla dig!

Självklart försöker vi ordna så att du kan vara med hemifrån också! Ta kontakt med Charlotta eller Maria på kansliet så hjälper de dig.

Aktuellt

Projektet Åländska talböcker har varit pausat under våren och sommaren men kommer att tas upp igen under hösten 2020. 

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar men under hösten startar föreningen upp sina verksamhet med delvis anpassade rutiner – hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Anmäl dig allitd - då är det lätt att snabbt få ut info om nåt ändrar. Välkommen med! Vill du göra något annat så kom gärna med önskemål om vad vi kan hitta på. Har ni frågor om aktiviteterna eller idéer ring kansliet på telefonnummer 0457 343 8950.

Här kan du läsa lite om vad vi har för planer framöver: Punktskriftskurser, trivselkaffe, fotvård, gympa m.m. Kom gärna med förslag till kansliet.

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar så tänk på att hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Välkommen med! Men kom ihåg att anmäla dig - då är det lätt att snabbt få ut information om något ändrar.