Blindveckan den 8 - 15.11.2020

Kvällsevenemang "En fungerande vardag för alla" onsdagen den 11.11 kl 18 - 20 med riksdagsledamot Veronica Rehn-Kivi.

Blindveckan firas den 8 – 15.11 och i samband med den ordnar vi en kvällsträff onsdagen den 11.11 kl 18 – 20 med riksdagsledamot Veronica Rehn-Kivi som gäst. Hon diskuterar kring temat ”En fungerande vardag för alla”. Oscar Ohlis, socialpolitisk sakkunnig från FSS, deltar också i träffen. Obs! Diskussionstillfället hålls denna gång på Yrkeshögskolan Arcada, Jan-Magnus Janssons plats 1 i Arabiastranden, och vi träffas utanför huvudingången senast kl 17.45. Kaffe- och téservering med tilltugg. Obligatorisk anmälning till kansliet senast den 3.11.

Aktuellt

Kallelse till föreningens höstmöte den 21.11.2020 kl 10.30 på restaurang Perho, Perhogatan 11, Helsingfors.

Nu har medlemmar och övriga en bra chans att berätta om sina tankar gällande föreningsverksamheten i regionerna och vad som är speciellt viktigt för våra medlemmar och övriga synskadade som tar del av våra tjänster i Svenskfinland.

Enkätens frågor finns i webbartikeln och kan besvaras per e-post till camilla.blomstedt@fss.fi, eller via samma artikel  genom google forms-enkäten med samma frågor:

https://fss.fi/aktuellt/vad-betyder-synskadeorganisationen-dig

 

 

Styrka och balans-gruppen med anmälda deltagare träffas på torsdagar kl 14 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97, ingång via ytterdörren invid gymnastiksalen. Deltagarna skall ta med sig egna underlag eller badhandduk att ha på underlaget.

Folkhälsans vattengymnastik har kört igång igen med vissa säkerhetsrestriktioner och med samma deltagare som på våren. Vattengymnastiken hålls varje fredag kl 10 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97, med ingång från innergården.