Händelser i föreningen

Medlemsträffar och evenemang kan tyvärr tillsvidare inte arrangeras på grund av pandemin. Detta gäller åtminstone ännu i april 2021.

 

Kansliet

Föreningens utrymme KansliHörnan finns i första våningen på adressen Parisgränden 2 A 1, ingång via förbundet FSS dörr med förbundets summer. Telefontiden är måndag – onsdag klockan 10 – 13. Det går som tidigare att sända sms, tala in på svararen eller sända e-post till kansliet. Obligatoriska anmälningar till medlemsträffar och evenemang kan göras till kansliet per telefon 0400-269553 eller per e-post kansliet@ssmn.fi

Verksamheten har legat ner under vintern och våren 2021 på grund av pandemin. Åtminstone i april ordnas ännu ingen verksamhet.

Måndagsträffar

Tills vidare ordnar vi inga medlemsträffar på grund av det förvärrade coronaläget.

Övrigt

Folkhälsans vattengymnastik är också inhiberad åtminstone till slutet av april 2021. Styrka och balans-gruppen med anmälda medlemmar och tidigare deltagare har fått fortsätta år 2021 torsdagar kl 14 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97.

Du som är på Facebook får gärna gilla vår sida Svenska synskadade i mellersta Nyland r.f. där vi också delar ut information, som du kan ha nytta och glädje av.

Föreningen önskar alla medlemmar, deras anhöriga och övriga samarbetspartners en trevlig vår!

Sköt om er!
 

Föreningens kontaktuppgifter

Distriktssekreteraren

Parisgränden 2 A 1, 00560 Helsingfors
Telefon  0400 269553
e-post:   kansliet@ssmn.fi

Föreningen har telefontid måndag-onsdag klockan 10.00 – 13.00
Övriga tider kan man lämna ett meddelande i svararen.

Aktuellt

Styrka och balans-gruppen med anmälda deltagare träffas på torsdagar kl 14 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97.

Den 18.5.2021 kl. 18.00 håller föreningen ordinarie årsmöte på Synvillan och på distans.

Folkhälsans vattengymnastik för synskadade håller paus tillsvidare då myndigheterna rekommenderar att ingen verksamhets i simbassänger arrangeras tillsvidare. Vi meddelar genast då det är möjligt att hoppa i bassängen igen.

Styrelsen 2021 har nu 5 medlemmar enligt de nya stadgarna.