Höstmötet

Kallelse till föreningens höstmöte den 21.11.2020 kl 10.30 på restaurang Perho, Perhogatan 11, Helsingfors.

Föreningens höstmöte hålls lördagen den 21.11.2020 kl. 10.30 på restaurang Perho, ingång via Perhogatan 11, Helsingfors. Stadgeenliga ärenden behandlas. Mötet ordnas som ett fysiskt möte med beaktande av säkerhetsrekommendationer i arrangemangen. De medlemmar som behöver ledsagning på mötet skall själv ta med sig en personlig ledsagare. Efter mötet serveras en trerätters lunch kl 12.30. På grund av rådande läget ber vi alla anmäla sig på förhand senast den 12.11.2020 till kansliet@ssmn.fi eller per telefon 0400 - 269553. Meddela också om du deltar i lunchen samt eventuella matallergier och dieter.

Aktuellt

Kvällsevenemang "En fungerande vardag för alla" onsdagen den 11.11 kl 18 - 20 med riksdagsledamot Veronica Rehn-Kivi.

Nu har medlemmar och övriga en bra chans att berätta om sina tankar gällande föreningsverksamheten i regionerna och vad som är speciellt viktigt för våra medlemmar och övriga synskadade som tar del av våra tjänster i Svenskfinland.

Enkätens frågor finns i webbartikeln och kan besvaras per e-post till camilla.blomstedt@fss.fi, eller via samma artikel  genom google forms-enkäten med samma frågor:

https://fss.fi/aktuellt/vad-betyder-synskadeorganisationen-dig

 

 

Styrka och balans-gruppen med anmälda deltagare träffas på torsdagar kl 14 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97, ingång via ytterdörren invid gymnastiksalen. Deltagarna skall ta med sig egna underlag eller badhandduk att ha på underlaget.

Folkhälsans vattengymnastik har kört igång igen med vissa säkerhetsrestriktioner och med samma deltagare som på våren. Vattengymnastiken hålls varje fredag kl 10 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97, med ingång från innergården.