Trivselcafé för synskadade seniorer - inhiberat tillsvidare

Folkhälsans Förbund meddelade att de inte öppnar sin verksamhet för seniorer före påsk. Troligen blir ner stängningen förlängt. Maj-Britt Aspö kommer att ringa alla de medlemmar som brukar gå på trivselcafé. Följ med i föreningsspalten eller kontakta kansliet för mera info.

 

 

Aktuellt

Enligt THL:s nya rekommendationer önskar styrelsen för Österbottens Föreningar att ALLA som besöker centret om möjligt skall BÄRA MUNSKYDD och hålla avstånd i de allmänna utrymmena och korridoren. Rekommendationen gäller tillsvidare eller tills nya direktiv ges.

Har du frågor om din synsituation? - Du som upplever att din syn eventuellt blivit sämre och inte riktigt vet vad du skall göra. - Du som funderar på att du skulle behöva mera vägledande information. - Du som redan är medlem, men funderar om det eventuellt finns någon stödform som kunde underlätta i vardagen. Kom ut och diskutera med rehabiliteringsrådgivare Ulla-Britt Ingman till Korsholmsesplanaden 44, våning 2 i rummet bredvid kansliet, nr 214. * Torsdag 18.3 kl. 13 - 15 * Torsdag 22.4 kl. 13 - 15

Ulla-Britt Ingman finns på nämnda plats, tfn 050-561 2950.  Om du inte har möjlighet att komma till Vasa går det lika bra att besöka Ulla-Britt på hennes arbetsplats på Norrvalla i Vörå, men ring före så att hon är på plats.

Undervisningen i punktskrift hålls varje vecka på onsdagar kl.10 - 13.30 med kaffepaus kl.11.30-12. Kursen hålls i våning 2 i rum Vartti med Ritva Hagelberg och Börje Kukkonen som föreningens egna lärare och pågår fram till och med 12.5. Vill du lära dig ett nytt språk? Ta då kontakt med kansliet för mera information.

Folkhälsans Förbund meddelade att kursen vattengymnastik fortsättningsvis är inhiberad. Åtminstone till och med påskhelgen. Därefter kommer nya direktiv. Kontakta kansliet för mera info och följ med i föreningsspalten för ytterligare information.