VATTENGYMNASTIK - våren 2021 - INHIBERAT TILLSVIDARE

Folkhälsans Förbund meddelade att kursen vattengymnastik fortsättningsvis är inhiberad till och med 30.4.2021. Därefter kommer nya direktiv. Kontakta kansliet för mera info och följ med i föreningsspalten för ytterligare information.

 

Aktuellt

Enligt THL:s nya rekommendationer önskar styrelsen för Österbottens Föreningar att ALLA som besöker centret om möjligt skall BÄRA MUNSKYDD och hålla avstånd i de allmänna utrymmena och korridoren. Rekommendationen gäller tillsvidare eller tills nya direktiv ges.

Har du frågor om din synsituation? - Du som upplever att din syn eventuellt blivit sämre och inte riktigt vet vad du skall göra. - Du som funderar på att du skulle behöva mera vägledande information. - Du som redan är medlem, men funderar om det eventuellt finns någon stödform som kunde underlätta i vardagen. Kom ut och diskutera med rehabiliteringsrådgivare Ulla-Britt Ingman till Korsholmsesplanaden 44, våning 2. * Torsdag 22.4 kl. 13 - 15

Ulla-Britt Ingman finns på nämnda plats, tfn 050-561 2950.  Om du inte har möjlighet att komma till Vasa kan du kontakta Ulla-Britt och komma överens om hembesök.

Undervisningen i punktskrift hålls varje vecka på onsdagar kl.10 - 13.30 med kaffepaus kl.11.30-12. Kursen hålls i våning 2 i rum Vartti med Ritva Hagelberg och Börje Kukkonen som föreningens egna lärare och pågår fram till och med 12.5. 

Restriktionerna fortsätter och trivselcafé ordnas EJ under hela april. Kontakta kansliet eller ring till Carina Blom för mera information, 044-788 1026. Följ med i föreningsspalten både under föreningens info och Folkhälsan, kan hastigt komma förändringar.