FSS söker en socialpolitisk sakkunnig

Som socialpolitisk sakkunnig arbetar du med FSS intressebevakning och påverkansarbete. Du skriver utlåtanden och följer aktivt med lagstiftningsberedning som kan påverka personer med synnedsättning. Du deltar i samarbetsnätverk och ansvarar för att informera och utbilda förbundets och distriktsföreningarnas personal och förtroendevalda om påverkansarbete och lagreformer.

Du har för uppdraget relevant utbildning och arbetserfarenhet samt god interaktions- och samarbetsförmåga. Goda kunskaper i de båda inhemska språken är ett krav. Kännedom om lagstiftningen i anslutning till den pågående vård- och landskapsreformen samt breda kontaktnätverk räknas som merit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Helsingfors. Anställningsförhållandet inleds enligt överenskommelse. Är du intresserad av ett mångsidigt och meningsfullt arbete i en ungdomlig och positiv arbetsmiljö? Sänd då in CV samt en fritt formulerad ansökan (i word-format) med löneanspråk till verksamhetsledare Matthias Jakobsson, matthias.jakobsson@fss.fi senast den 25.1.2018. Ansökningarna behandlas löpande och vi börjar intervjua redan under ansökningstiden.