Judoinbjudan för ungdomar via parasport Sverige

Nordiskt judoläger för barn och ungdomar med synnedsättning eller blindhet, den 17/5–19/5 2019.

Judolägret arrangeras av Frölunda judoklubb i samarbete med Svenska Parasportförbundets Judo kommitté, och FSBU (Föräldraföreningen Synskadade Barn och Ungdomar). Lägret vänder sig till judoaktiva från hela norden som har en synnedsättning, och är mellan 5 och 25 år. Vi ser helst att deltagarna har gult bälte som lägst, men undantag kan göras efter kontakt med arrangören. Syskon, ledsagare och hemmatränare är såklart också välkomna på lägret.

Tränare

Huvudtränare för judolägret är Paralympier Nicolina Pernheim, 3:e dan, samt flera mycket duktiga och erfarna hjälptränare.

Anmälan / Betalning

Kostnaden för lägret är 400 kr/person (aktiva, samt ledsagare och tränare), då ingår träning, övernattning på Frölunda judoklubb, mat, samt Liseberg för de synskadade barnen och deras syskon. Tänk på att Liseberg kräver intyg för att man som ledsagare ska få gå in gratis, så glöm inte att fixa ett intyg i god tid tex. på er respektive syncentraler.
Avgiften för hela lägret betalas in på plusgiro 44939–7, inbetalningen ska märkas ”synjudoläger 2019” samt med ditt/era namn. Sista anmälningsdag 12/5.

Anmälan till:

nicolina.pernheim@gmail.com och berätta:

vad du heter
hur gammal du är
hur mycket du ser
vilken judoklubb du tränar på
från vilket land du kommer
vilket bälte du har och
ifall du har med dig en seende.

Resa

Du betalar själv din resa, vår rekommendation är att du söker bidrag/fondmedel för detta.

Vi har möjlighet att hämta upp hitresande från Landvetter flygplats, Göteborgs central eller Frölunda torgs spårvagnshållplats. Men detta vill vi i så fall veta i god tid, så vi kan planera på ett bra sätt.

Boende

Vi sover på judomattor på Frölunda judoklubb, så tag med sovsäck, någonting att ligga på samt kudde. Duschmöjligheter finns.

Tider

Lägret startar på fredagen den 17/5 kl.16.00 och slutar på söndagen den 19/5 kl.14.

Frågor

Om du har några frågor går det bra att kontakta

Nicolina Pernheim (Frölunda judoklubb)  

Nicolina.pernheim@gmail.com

+46 707 51 73 17

Eller

Camilla Rosberg (FSBU)

crosberg@hotmail.com

Telefon: 073 – 80 106 51

 

Hoppas vi ses på judolägret!

Hälsningar Nicolina och Camilla