Syntolkad föreställning av I det stora landskapet på Svenska Teatern

Syntolkad föreställning av I det stora landskapet på Svenska Teatern 4.12 och 11.1.

I det stora landskapet är en egensinnigt sprakande musikteaterföreställning och en poetisk familjeberättelse. På scenen skapas en värld som liknar sagans men vars rötter är förankrade i verkligheten. När landets kungafamilj får ett barn som inte är som andra blottas rädslor, orättvisor och maktförhållanden. Samtidigt är det början på ett hisnande äventyr - två systrars kamp för frihet och förändring, och för att få vara tillsammans. I det stora landskapet är en skildring av tid som varit, tid som går och nya tider som kommer. Det är en krönika nedtecknad av Ugglan, hon som ser allt det som inte vi människor ser.  

Föreställningen är ett samarbete mellan DuvTeatern, Svenska Teatern, Resonaarigroup och Wegelius Kammarstråkar. Med föreställningen firar DuvTeatern sitt 20-årsjubileum. Bekanta dig noggrannare med  föreställningen HÄR.

Svenska Teatern arrangerar en syntolkning av föreställningen onsdag 4.12.2019 kl 18.00. Vi har reserverat en kvot platser för den som vill ta del av en syntolkning, vänligen nämn syntolkningen i samband med din bokning så kan vår försäljning tillsammans med dig välja plats. Vänligen boka din plats senast 28.11.2019.  Tolkningen ges på finlandssvenska.

Bokningar via Svenska Teaterns biljettkassa : telefon 09 6162 1411 eller via epost biljetter@svenskateatern.fi.  Följeslagarens biljett är gratis och bokas i samband med biljettbokningen.

Föreställningen syntolkas även lördag 11.1.2020 kl 18.00, boka din plats via försäljningen.

Mer info om tillgängligheten på Svenska Teatern HÄR.