Fredrik Lindgren medlem i FSS' styrelse

Vår medlem Fredrik Lindgren valdes vid FSS' höstmöte till medlem i styrelsen för förbundet Finllands Svenska Synskadade. Och litet senare under hösten valdes han också till medlem i syelsen för föreningen Svenska Synskadade i Västnyland.

Så här presentarar han sig själv: Jag heter Fredrik Lindgren, är 26 år gammal och är utbildad till musiker och ljudtekniker. Jag är en person som behärskar en stor del av den senaste teknologin på marknaden, vilket innebär att jag kan komma med nödvändiga synpunkter om hurvida en produkt kommer vara användbar för oss som lever med en synskada. Jag är också med i många internationella grupper för synskadade, vilket medför mycket information från ett internationellt perspektiv och kan på lång sikt hjälpa till med internationella samarbeten. 

Vi önskar Fredrik lycka till i hans arbete.

Aktuellt

Pausen i verksamhet fortsätter till januaris slut och styrelsen följer med restriktionerna i regionen och återkommer med mera information senare.

På grund av restriktionerna blir det ingen aktivitet till och med 17.1, styrelsen följer med läget och mera information kommer senare.

Året börjar lida mot sitt slut och föreningen tar jul- och nyårspaus. Aktiviteterna startar igen i januari månad

Har du frågor kring hjälpmedel, telefon eller paddan? 

Under helgen den 20-21.11 hölls förbundets höstmöte i Valkeakoski. 

 

Kom ihåg att anmäla dig till teaterföreställningen Weekend i paradiset på tryckeriteatern och till den traditionella julfesten!

Årets höstmöte hölls på Lyan med 25 deltagare

Tisdag 9.11 träffades ett flertal medlemmar för att ta del av synhjälpmedel som förstorar eller läser upp text. 

10 deltagare träffades under måndagen 8.11 för att diskutera olika frågor eller tankar relaterat till sin synskada.

Herrklubben höll en förlängd kväll med bastu och mat gjord av ordförande fredagen 29.10. Börje Broberg uppvaktades inför sin födelsedag.