Restriktionerna fortsätter och Låten i mitt liv

Vill du vara med på ett inlägg under föreningens Facebook och berätta om en viktigt låt i ditt liv?

På grund av statens rekommendationer bestämde styrelsen 20.1.2022 att inte ordna aktiviteter under första halvan av februari. Det betyder att månadsträffen, må-bra dagen, cafet och boccian inte blir av. 

Är du musikintresserad eller har en sång eller låt i ditt liv som betytt mycket för dig på ett eller annat sätt? Nu söker vi medlemmar som vill berätta om sin låt och varför den är viktig. Om du vill delta i ett facebookinlägg på föreningens hemsida kan du kontakta verksamhetskoordinatorn för en telefonintervju. Syftet är att engagera i de annars lite dystra tider som präglas av restriktioner och avhållsamhet med något positivt och personligt. Inlägget kommer att vara en text och en länk till youtube-videon med din låt, om du vill kan vi lägga med ett foto men det är frivilligt. Hör gärna av dig före 4.2 på telefonnumret 040-7786295, eposten ssvn@brev.fi

Aktuellt

Föreningens höstmöte hålls 12.11.2022

Sista anmälan 12.10 till verksamhetskoordinatorn

Tack till de som donerade till skolan i Tirupattur

Ordet braillör har myntats av Förbundet Finlands svenska synskadade för att hedra Louis Braille som uppfann punktskriften för synskadade 1829.

 

Här följer aktiviteterna som hålls i maj, eller som har anmälningsdatum i maj månad.

Ledarhundens dag firas sista onsdagen i april.