Sommarläger på Lappvik Sjömansro 18-20.8

Anmälning senast 12.7 till verksamhetskoordinatorn.

Välkomna på sommarläger till Lappvik Sjömansro, lägret är ett samarbete mellan Västis, Östis och Mellis föreningar! Dagen börjar på onsdag cirka 11.30 på Lappvik Sjömansro. Väl på lägerområdet får deltagarna äta lunch på Sjömansro, efter det beger sig deltagarna till Mannerheimstenen där Ulf Heimberg berättar historiken bakom stenen och tar kaffepaus. På kvällen bjuds det på bastu och korvgrillning. På torsdagen äter vi morgonmål och lunch på Sjömansro och därefter tar bussen deltagarna till Hangö där guiden Bodil Malmlund berättar historik om bland annat Hangövillorna och badhusparken. Bussen åker därefter ut till Fyra Vindarnas Hus där det bjuds på kaffe och tilltugg. Bodil berättar vidare om historiken bakom Fyra Vindarnas hus innan färden tillbaka till Sjömansro. På fredagen tar vi del av utomhusaktiviteter, på Sjömansro finns det möjlighet att prova kajaker eller bara njuta av stranden och närområdet. Efter lunchen har vi avslutande kaffe och kakbit innan avslut 14.30. Anmälningar senast 12.7 till verksamhetskoordinator Alexandra Helander på 040-7786295 eller epost ssvn@brev.fi, eller till Jonas Lindström på telefonnummer 040-9644672. Priser är 80 euro för Västis deltagare. Samåkning ordnas så hör dig för vid anmälning var du kan stiga på. 

 

Aktuellt

Pausen i verksamhet fortsätter till januaris slut och styrelsen följer med restriktionerna i regionen och återkommer med mera information senare.

På grund av restriktionerna blir det ingen aktivitet till och med 17.1, styrelsen följer med läget och mera information kommer senare.

Året börjar lida mot sitt slut och föreningen tar jul- och nyårspaus. Aktiviteterna startar igen i januari månad

Har du frågor kring hjälpmedel, telefon eller paddan? 

Under helgen den 20-21.11 hölls förbundets höstmöte i Valkeakoski. 

 

Kom ihåg att anmäla dig till teaterföreställningen Weekend i paradiset på tryckeriteatern och till den traditionella julfesten!

Årets höstmöte hölls på Lyan med 25 deltagare

Tisdag 9.11 träffades ett flertal medlemmar för att ta del av synhjälpmedel som förstorar eller läser upp text. 

10 deltagare träffades under måndagen 8.11 för att diskutera olika frågor eller tankar relaterat till sin synskada.

Herrklubben höll en förlängd kväll med bastu och mat gjord av ordförande fredagen 29.10. Börje Broberg uppvaktades inför sin födelsedag.