Bli medlem

Har du själv, din familjemedlem eller närstående en synnedsättning?  Bli medlem i FSS - vi finns här för dig!

FSS-medlemmar deltar i friidrottsevenemang.

Är du synskadad eller synsvag och vill bli medlem eller stödjande medlem i förbundet så kan du fylla i medlemsansökan längst ner på sidan. Du kan även ringa till vårt kansli så hjälper vi dig vidare!

Länk till våra kontaktuppgifter

Bli medlem

Ordinarie medlemskap är ämnat för personer med synnedsättning enligt WHO:s (World Health Organisation) definition på synskada. Som medlem får du ta del av all FSS verksamhet och publikationer. Du får personlig rådgivning och stöd, och kan ta del av våra kurser som är kostnadsfria eller kraftigt subventionerade. FSS hjälper dig i frågor gällande rehabilitering, hjälpmedel, synskadeanpassad IT, taltidningar och punktskrift, och vår service är kostnadsfri. Vi erbjuder stöd och en gemenskap med andra i samma livssituation.

Fyll i webbformuläret nedan eller kontakta kansliet per telefon för att bli medlem i FSS. Då du fyllt i ansökan blir du kontaktad inom kort av en rehabiliteringsrådgivare på ditt område.

Bli stödjande medlem

Vem som helst kan bli stödjande medlem för att understöda vår verksamhet eller för att ta del av våra förebyggande tjänster. Stödjande medlemmar får bland annat FSS organisationstidning Synvinkel 8 gånger i året.

Stödjande medlemmar som är synsvaga och har en märkbar funktionell synsvaghet kan få stöd av FSS verksamhet i förebyggande syfte. Våra rehabiliteringsrådgivare besöker personer som är synsvaga och erbjuder stöd och råd som samhället inte ännu erbjuder.

Ta kontakt med kansliet, eller fyll i ansökan om du vill bli stödjande medlem.

Vid behov hjälper våra rehabiliteringsrådgivare dig att veta vilken medlemskap som är rätt för dig. Ta kontakt så hör vi av oss tillbaka! Välkommen med!

Medlemskap är inte ett måste för att ta del av vår service, men av våra nuvarande medlemmar rekommenderar hela 98 % andra synskadade att bli medlemmar i FSS. Tveka inte, utan kom med i vår verksamhet – vi finns här för dig!

Vår dataskyddsbeskrivning hittar du här.

 

Bli medlem

Fyll i webbformuläret nedan eller kontakta kansliet per telefon för att bli medlem i FSS. Du blir kontaktad inom kort!