Föreningens höstmöte 13.11.21

Årets höstmöte hölls på Lyan med 25 deltagare

Under mötet röstade medlemmarna en ny styrelse för år 2022. Göran Sjöstedt fortsätter som föreningens ordförande och Fredrik Lindgren blev vald till vice-ordförande. 5 personer valdes till styrelseledamöter, dessa var Kenneth Danielsson, Eivor Hafström, Rolf Holmberg, Niklas Wikström och Thea Lindholm. Grattis!

Vidare behandlades vårmötesprotokollet som godkändes med tillägg. Föreningen har nya stadgar som godkänts av patent och registerstyrelsen. 

Aktuellt

Under helgen den 20-21.11 hölls förbundets höstmöte i Valkeakoski. 

 

Kom ihåg att anmäla dig till teaterföreställningen Weekend i paradiset på tryckeriteatern och till den traditionella julfesten!

Tisdag 9.11 träffades ett flertal medlemmar för att ta del av synhjälpmedel som förstorar eller läser upp text. 

10 deltagare träffades under måndagen 8.11 för att diskutera olika frågor eller tankar relaterat till sin synskada.

Herrklubben höll en förlängd kväll med bastu och mat gjord av ordförande fredagen 29.10. Börje Broberg uppvaktades inför sin födelsedag.

Två företag sköter färdtjänsten i Västnyland från november – Menevä och Lähitaksi vann konkurrensutsättningen

 

Höstmötet hålls på Lyan med start klockan 13

Socialarbetare Heidi Anderson prövade modigt att ta sig fram till och inne i Lyan med vita käppen och med förbundna ögon.

Ögats dag- World sight day

Temat för i år är #LoveYourEyes , med temat önskar man att sätta fokus på att sköta om sina ögon, se till att kontrollera synen regelbundet och rekommendera samma åt andra. Ögonens hälsa kan även ge en fingervisning om din övriga hälsa. De viktiga nyckelorden är Förebygg, Skydda, Bevara, Prioritera

Månadsmötet ordnas denna gång i Karis Brankkis lördag 9.10 kl.13.