Aktuellt

önskar jag alla medlemmar och vänner! Ät gott och ta hand om varandra så kramas vi när vi får träffas!
Påskhälsningar från Febe Mörk

På grund av rådande läge i landet med Corona, hålls tillsvidare inga kurser eller träffar. Vi följer noga med myndigheternas anvisningar och informerar om ändringar så fort några sådana kommer.  

Styrelsen har beslutat att årsmötet för Distriktsföreningen Vasa Svenska Synskadade r.f. flyttas fram på obestämd tid. Nytt datum annonseras i VBL och Sydin och på Medlemsbandet så fort myndigheterna tillåter.

som skulle ha hållits 23.4 har inhiberats. Återkommer när läget i landet så tillåter.

måste tyvärr inhiberas på grund av det rådande Corona läget i landet. I stället har vi flyttat programmet till vår MåBraDag på Norrvalla, onsdag 18.11.
Synpedagog Krister Inde medverkar även då, återkommer till det exakta programmet under hösten.

På grund av rådande förhållanden i landet, tar vi en dag i taget. MEN vi avbokar inte resan utan vi vill ju ha någonting att se fram emot när läget stabiliserar sig! Därför har vi nu ändrat datum till mitten av augusti istället. OBS! Ingen resa görs förrän vi får grönt ljus från myndigheterna, så att det är tryggt att åka. Har du frågor, kontakta kansliet på tfn 045-321 3320 (må-to kl.9-14)

 

INGEN VATTENGYMNASTIK TILLSVIDARE! Mera information efter 14.4 då Folkhälsan ger besked om det går att forsätta eller ej. 

På grund av en fuktskada på Lyktan finns kansliet och den mesta av verksamheten på Österbottens föreningars utrymmen på Korsholmsesplanaden 44 vån 2! 
För mera information, kontakta Febe Mörk, tfn 045-321 3320 (må-to kl.10-12) 

Föreningen samlar in avlagda synhjälpmedel till förmån för vår fadderbarnsverksamhet på blindskolan i Lushoto i Tanzania, Afrika. Kontakta Febe tfn 045-321 3320 så får du veta mera.